Test alert message!

Betaalmethoden

U kunt veilig en gemakkelijk betalen.

  • iDEAL (gratis): klanten met een Nederlandse rekening rekenen af in de vertrouwde internet betaalomgeving van de eigen bank.
  • Bancontact/MisterCash (gratis): onze Belgische klanten kunnen via Bancontact eenvoudig online betalen via hun eigen bank.
  • Creditcard (gratis): wij accepteren Visa en Mastercard. Volg de aanwijzingen in het afrekenproces. Betaling met creditcard is gratis.
  • Achteraf betalen: dat kan bij ons met Billink. U ontvangt van ons het pakket en van Billink de factuur. Belangrijk bij deze betaalwijze is dat u uw geboortedatum en telefoonnummer invoert bij het afrekenen. Dit heeft met de regels van Billink te maken. Wij berekenen een kleine toeslag voor deze manier van betalen: € 0,49.
  • Vooruitbetaling (gratis): U kunt het totaalbedrag overmaken op de in de door u ontvangen bestelbevestiging aangegeven wijze. In dit geval kunnen wij pas tot verwerking van de bestelling overgaan als uw betaling door ons ontvangen is. Sommige banken hebben tot 3 dagen nodig. Vervolgens gelden de levertijden zoals in het overzicht verzendkosten en levertijd.

.

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder