Test alert message!

Betaalmethoden

U kunt veilig en gemakkelijk betalen.

  • iDEAL (gratis): klanten met een Nederlandse rekening rekenen af in de vertrouwde internet betaalomgeving van de eigen bank.
  • Bancontact/MisterCash (gratis): onze Belgische klanten kunnen via Bancontact eenvoudig online betalen via hun eigen bank.
  • Creditcard (gratis): wij accepteren Visa en Mastercard. Volg de aanwijzingen in het afrekenproces. Betaling met creditcard is gratis.
  • Achteraf betalen: dat kan bij ons met Billink. U ontvangt van ons het pakket en van Billink de factuur. Belangrijk bij deze betaalwijze is dat u uw geboortedatum en telefoonnummer invoert bij het afrekenen. Dit heeft met de regels van Billink te maken. Wij berekenen een kleine toeslag voor deze manier van betalen: € 0,49.
  • Vooruitbetaling (gratis): U kunt het totaalbedrag overmaken op de in de door u ontvangen bestelbevestiging aangegeven wijze. In dit geval kunnen wij pas tot verwerking van de bestelling overgaan als uw betaling door ons ontvangen is. Sommige banken hebben tot 3 dagen nodig. Vervolgens gelden de levertijden zoals in het overzicht verzendkosten en levertijd.

 

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder